Searching...
10:57 20

40 Gambar Kereta Mewah Milik TMJ

40 Gambar Kereta Mewah Milik TMJ


Tengku Mahkota Johor, DYAM Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim sememangnya meminati kereta-kereta jenis mewah dan klasik.

Di sini admin kumpulkan 40 keping gambar koleksi kereta milik TMJ.

Putera Raja ini sememangnya disayangi rakyat Johor dan TMJ jugalah yang telah manaik taraf sukan bola sepak Johor yang digelar JDT Harimau Selatan.

Jom layan gambar kereta TMJ:







































20 comments:

  1. Sekaya-kaya david beckham..kaya lg tmj..hehe

    ReplyDelete
  2. jawap la nanti diakhirat..kemana duit rakyat dibelanjakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah aq.. aq cukup je makan duduk Johor.... X mati pun

      Delete
    2. Same laa.ok jee.ta mati pn.duit pn senang je dapat kt johor nie

      Delete
    3. Dia beli pkai duit dia sdri lah... Sukati dia la... Mintak la sbijik kete ngan TMJ, jgn nak meroyan sangat... Jawab la nanti kat akhirat... Menfitnah je kje... Daulat Tuanku... Forza Johor (+_+)

      Delete
    4. Duit sendiri? ye ke

      Delete
    5. Nape xcya..klau bkn duit sndri dia pkai duit bpak ko ke

      Delete
    6. LOL, kalau bukan bangsa Johor tak payah nyalak...
      Semua org Johor tahu, Sultan Johor ada company sndri, tmj pon ada company sndri, mcm2 company under southern tigers.. allowance yg mmg khas utk dia pon dia tak amik, dia simpan dekat yayasan utk org yg memerlukan gunakan.. lagi nak cakap YE KE.. phuiii

      Delete
    7. Kalau nak kan kepastian, kan lg baik kau pg tanye dia sndiri. Family ad bsnes n pndptn sndiri kau nak pertikaikan, hbis yg xde bsnes tp kaye berkoyan2, 2 yg kau kne pk balik.

      Delete
    8. Sblm nk fitnah org tu, slidik la dl.. jgn ckp ikut sdp mulut je

      Delete
    9. Jdt terbaik...

      Delete
    10. duduk dlm gua gamaknya mamat ni... aku y dok kat penang pun boleh tau krabat johor mmg kaya gila... bisnes bro.... kalau ko nak beli keta byk2 cenggini, buatlah bisnes... xyah menyalak dengki kalau org kaya...

      Delete
    11. Melayu ,mmg terkenal dgn sikap busuk hati dgn bangsa sendiri..sbb Tu bangla lebih berduit Dari melayu kalau sikapnye mengondem bangsa sendiri.kalau hati sudah hitam itu la komen2nye. Moga diberi peluang untuk manusia busuk hati Ni berubah.amin

      Delete
    12. xpayah nk racist sngt lah

      Delete
  3. Kalau makan duit orang, di padang masyar nanti dia akan cari setiap sorang orang yang di aniaya yeee untuk memohon maaf sebelum terlambat iaitu hari kiamat...kiamat tiba pintu taubat tertutup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat taubat sebelum kiamat bro. Kiamat tiba pintu taubat tertutup tahu. Nanti kesian bro sia2 masuk neraka. Saya berpesan sebagai seorang saudara islam yg tak nak tengok saudara2 saya yg lain dijilat api neraka. Cepatw taubat ye bro.

      Delete
  4. mudah2an hati tmj terbuka utk bantu umat islam yg sedang dizalimi di syria mynmar dll.

    ramai2 anak2 syria yg mati kesejukan tkde selimut dll.

    amiinn

    ReplyDelete
    Replies
    1. KALAU DIA BERI BANTUAN DI SYRIA PUN TAKKAN DIA BERITAHU

      Delete
  5. menderma x perlu diheboh2 kan. Hanya Allah sahaja yg tahu setiap amalan umat nya. X perlu judge org sbb kita pun belum tentu betul.

    ReplyDelete
  6. xnk ckp banyak.TMJ bagi la sebijik yg bawah sekali pun ok...huhu

    ReplyDelete