Searching...
10:05 47

Biodata Rita Rudaini dan gambar bekas suami pertama


Biodata Rita Rudaini dan gambar bekas suami pertama & kedua


Rita Rudaini merpakan pelakon yang berbakat besar dan hebat.

Beliau popular dengan pelbagai jenis lakonan. 

Lawak, sedih, tomboi, garang, baik, jahat semua boleh dilakonkan dengan baik.

JOM KENALI SIAPA RITA RUDAINI

Nama penuh: Rita Rudaini Mokhtar
Nama panggilan: Rita Rudaini
Tarikh lahir: 11 April 1976
Tempat lahir: Kampung Sentua, Utan Aji, Kangar, Perlis
Tinggi: 160sm
Berat: 55 kilogram

Pendidikan: Sijil Pelajaran Malaysia

Kerjaya: Pelakon dan model.

Bekas Suami
-Akbar Shaari - berkahwin pada 23Mei 1999,merupakan seorang pengulas sukan. Berpisah pada 2001. 
-Adil Zafuan - turut berpisah pada tahun 2013.


Akhbar bergambar bersama Aidil dan Zaquan





47 comments:

  1. rasa nyer dulu dia pernah kawin dengan datuk Jalaludin Hasan..kalau tak silap ler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.JUSTINZAYN.COM














      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
    2. Itu ridani kembar pada rudani yg kawin ngan jalaludin. Bukan rita rudani lah...

      Delete
    3. ishkk bukan dia la yg kawen ngn datuk jalaludin tu...itu namnya ridani..pelakon lama tu

      Delete
    4. a'ahh laa..bkn rita..2 rudani yg kembarnya ridana..hehe..

      Delete
    5. bukan laa..dengan rosyam noor.

      Delete
  2. Salah tu Datuk Jalaludin kawin dgn pelakon Ridani

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Ridani tu kembar...putih gebu muka bulat2 pernah berlakon satu dua drama tp tak popular skrg dh tak berlakon pun dah..tak aktif.. yg tu mmg cantik gebu mcm pelakon zizie tu

      Delete
  3. Jantan mmg tak guna !

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah hang dok p cari jantan xguna pasai pa....hang yg bodo....wakakakakakakak........:p

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. kisahnye........ni bekas suami rita..molek orgnye

    ReplyDelete
  6. satu lagi Fakta ialah kedua² bekas sumai Rita adalah kembar iaitu Aidil zafuan dan kembarnya zaquan adha serta bekas suami pertamanya Akhbar Saari dan kembarnya akhtar saari :)
    kedua² bekas suami rita juga adalah orang negeri 9.

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke... sama jer kot mereka dua org ni.... semoga kak rita boleh hadapi hidupnya... insyallah..

      Delete
    2. unique kan jodoh rita..apa apa pun semoga dia tabah menghadapi segala dugaan

      Delete
  7. jodoh Allah dh tentukan untuk dia..bukan urusan kita..

    ReplyDelete
  8. power la rita rudaini dapat lelaki kembar je kan. power! hakhakhak!

    ReplyDelete
  9. Tp anak x kmbr jgk,pdhl siami dua2 kmbr..gen twin x power.hu3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol tue.. dorg xpower nie..

      Delete
    2. nenek aku pernah beranak kembar, tp syg hayat x lama.. 3 org anak2 nenek aku tmasuklah bapak aku xde anak2 yg kembar.. kemudian, generasi cucu pulak yg ade beranak kembar.. mgkin 2nd generation adalah dormant carrier.. sama kes jgk ngn rita kot.. atau mgkin kalo jodoh diorg panjang, akan adalah kot anak yg kembar.. wallahuallam..

      Delete
  10. pompuan kalau peragai buruk ,nak suami je dengar cakap dia.mulut kurang ajar mane tahan hidup dengan rita,tengok muke rita tengok hidung dah tahu dah pompuam penting diri
    cube fikir xkan dua2 laki xbetol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komen paling bangang... Ko xtahu cter jgn cter..carii dose kering..

      Delete
    2. fitnah nih fitnah!!... baik kau mintak maaf.. seksa kau nnti kt padang masyar :3

      Delete
    3. tol2..xtau hujung pangkal..jgn nk wat andaian sendiri..x baik mmfitnah org..

      Delete
    4. dia ni mesti suku sakat kluarga otak kecik tu, tah2 bekas gay patner aidil,

      Delete
    5. Biaser org yg mcm ni dier x percaya kat ALLAH swt...jodoh allah yg tentukan..

      Delete
    6. kesiann... mcm tak tahu story jeee... haha..

      Delete
    7. Sape la ajar ko tgk melalui idung klu nk tau perangai org..gk nya idung ko kemek kot..tu yg BAIK sgt perangai...

      Delete
  11. janganlah salahkan sesiapa...berbalik kepada diri sendiri... kita yg x tahu kemelut mereke, jgnlah menuduh yg bkn2... perempuan dan lelaki adalah makhluk allah... sentiasa buat kesalahan.. jgnlah sbb kita menyukai seseorg itu, sgala keburukan dia kita pndg sebelah mata.. jika kita sygkan dia..tegurlah dia baik2.. bkn menyokong sgala tindakan dia... sgala2nya berbalik kpd diri sendiri.. cube letakkan tmpt kita di tmpt mereka, kita pun akan jd stress.. kesian mereka...bile kita jaga nama dan maruah org, in shaa allah, allah pun akan jaga maruah dan diri kita.. mereka dpt pahala, kita dpt dosa... jika dh serasi, x elok dipnjgkan permusuhan. hdup perlu diteruskan.. ingtalah segala yg terjadi ini adalah qada dan qadar... kita berubah mencari dan mnjdi lebih baik... kadang kala yg pahit itu mgkin jalan yg terbaik dari membongkarkan segala rahsia dan maruah diri..

    ReplyDelete
  12. akhbar nier ada kembar nama akhtar.....lagi handsome si akhbar nier dari si aidil...kebetulan jugak rita dua2 suami dia adalah pasangan kembar

    ReplyDelete
  13. aku letakkan 90% kesalahan pada suami dlm mana2 perceraian... 10% dari isteri... sebabnya dah mmg tanggungjwb suami didik isteri... tak kisah la isteri perangai cam setan ke whatever.. dah hang pilih... pandai2 la didik... jgn ingat syok mencucuk je.... btw, aku laki juga suami juga seorng bapa... sekian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong! Wslm

      Delete
    2. Terbaikkk!!! 100% setuju

      Delete
    3. Setuju 100%....Wslm...

      Delete
    4. Syok mencucuk

      Delete
    5. Cucuk apa erk..

      Delete
  14. jalan hidup seseorg itu ketentuan Allah...bila mencela kehidupan seseorg, itu tandanya korang cela ketentuan Allah...dosa dengan Allah, kita masih bole bertaubat, tp dosa sesama manusia, bila manusia tu x maafkan...smpi ke mati weiii dosa tu kita bawak.... renung2 kan... peace...

    ReplyDelete
  15. Ooo.. alkisahnye rita rudaini ni....
    tp yeke datuk jalaludin pnh bkawin lain? Mknanye pnh 2 isteri la???
    Then what happen?

    ReplyDelete
  16. Istri xkn wt hal law suami x wt hal dlu.
    Istri xkn wt hal law suami pndai jga aty n prasaan istri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tol..suami x ttp pendirian..lbh mendgr kata org lain..trlalu byk campur tgn..lom matang dah sebuk nak brbini..menyeksa ank org jerr..

      Delete
  17. Jgn rmhtgga sendiri jer..jgn cr aib org...tutup turai 2013...

    ReplyDelete
  18. Sabar je la ek..byk2 kn berdoa kpd Allah mnta di beri kn petunjuk ke jln yg benar...amin

    ReplyDelete
  19. Tengah sesak duit? Duit gaji tak cukup? Tidak tahu bagaimana hendak menjana duit tambahan? Kami sedia membantu. Tak perlu susah-susah, guna Facebook ja..tak percaya cubalah dahulu, anda pasti puas hati… Jana pendapatan RM900 sehari tanpa modal. Tuan/puan/adik/abang/kakak daripada kita berfacebook tidak dapat hasil, baik berfacebook yang dapat hasil. Saya nak berkongsi satu program dari USA yang boleh buat pendapatan sampingan. Daftar percuma tiada apa-apa bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat ( kalau anda rasa program ni menipu..anda tak rugi apa-apa pun..anda tak keluar modal pun kan?). Tak perlu cari orang, tak perlu jual atau beli barang. Syarat kelayakan: Anda ada Facebook dan tahu guna komputer sikit-sikit. Anda hanya perlu open link dibawah dan daftar sebagai ahli. Lepas dartaf anda akan terus mendapat 25 usd x 3.4 = RM85.00. Kemudian anda juga akan dapat link sendiri. Apa tunggu lagi anda copy ayat-ayat saya berserta link anda sendiri dan paste dekat Facebook, Twitter, Google+, Blog dan sebagainya. Setiap orang yang melayari link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak 10 usd x 3.4= RM 34.00 Mudah kan? Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke akaun bank atau cek akan dipos ke alamat rumah anda. Jangan lupa di bawah sini. TERIMA KASIH...

    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=336622

    ReplyDelete
  20. eh lau tak silap ex husben rita akhtar kan bkn akhbar...rase nye la

    ReplyDelete
  21. Assalam.Utk menyertai bisnes ini,anda perlu menggunakan simkad tune talk.Sekiranya tidak mahu menggunakan no baru,boleh kekalkn no lama anda.. Apabila menyertai program tune talk ini,kite akan dapat kelebihan yang berikut : 1) Perlindungan Insurans RM100 Ribu 2) Point Setiap Kali Reload Dimana Sahaja.Point Terkumpul Boleh Tukarkan Dengan Tiket AirAsia PERCUMA!! 3) Diskaun 30% menginap di Tune Hotel 4)Pembayaran Komisyen pada 11hb,21hb dan 31hb Setiap Bulan 5) Pendapatan Yang Boleh Anda Wariskan Kepada Orang Tersayang 6) Satu-satunya telco yang membayar balik setiap nilai topup kite..
    Ajaklah keluarga,rakan2 utk menggunakan pakej Tune Talk ini..Setiap orang akan menikmati kelebihan diatas..Setiap seorang yang berjaya didaftarkan akan dapat komisyen RM20.Kalau 10 orang dah RM200..Senang sahaja kan? Kemudian,setiap org yang telah didaftarkan tadi semestinya akan topup setiap bulan kan?Jadi,hasil dari topup mereka itu kite dapat lagi komisyen 20% yang akan dibayar setiap 21hb ke akaun bank kite..Kite pulak xperlu suruh mereka topup..Sbb confirm2 topup kn dh jadi keperluan..
    Berbanding bisnes yg menjual produk..Org jual ada lah komisyen kite.Kalau org x jual xde la kan? Apabila agak2 dah ramai ajak org,income pn dah cukup puas hati,berhenti lah dari “bekerja”.kalau x ajak org dah sekalipn,income tetap masuk setiap 21hb..Menarik x?hihihihi jadi buatlah pilihan...nk kerja keras dalam masa yang singkat ke atau nak kerja keras 20 tahun lagi...
    untuk menyertai tune talk awak bank in akaun sy rm90 untuk aktifkan simpack tune talk dalam ada kredit rm30 + rm10 untuk buku panduan tune talk dari a to z jumlah rm100 ke akaun sy mohd nazri bin kasim maybank 101392236877 cimb 7042831530 no hp sy 0127440242 awak taip kat sini sekarang nama alamat email no hp no akaun bank n no ic untuk sy akfitkan tune talk awak.. boleh guna no lama or no baru..

    ReplyDelete